Меню Закрити
5.00
(1 Рейтинг)

Технологія виготовлення десерту «Макарон»

Без категорії
Перелік бажань Поділитись
Поділитися курсом
Посилання сторінки
Поділіться в соціальних мережах

Про курс

Макарон – це відоме та улюблене тістечко, що завоювало серця людей по всьому світу своїм ніжним смаком та різноманітністю начинок. Цей курс допоможе вам освоїти процес приготування цього десерту. Ви дізнаєтесь про всі етапи приготування тіста та начинки, а також отримаєте робочий зошит з рецептами для самостійної роботи.

Про авторку курсу

Юлія Долгопольська – підприємиця, власниця кав’ярні “Просто кава” (м. Слов’янськ, м. Івано-Франківськ), кондитер. Юлія професійно виготовляє десерти “Макарон”, пройшла декілька курсів для кондитерів і знає всі тонкощі роботи з тістом та начинкою для цього вишуканого десерту.

Контакти:
+38 095 396 88 96
@prostokava

Зміст курсу

Технологія виготовлення десерту «Макарон»

  • Підготовка тіста
    05:19
  • Підготовка начинки та складання
    03:40

Рейтинги та відгуки студентів

5.0
Разом: 1 Оцінка
5
4
3
2
1
КМ
1 рік тому
Неймовірний курс!