Десерт моті. Виробництво напівфабрикатів та готових десертів
Про курс
Курс розкриває секрети виготовлення одного з найпопулярніших десертів – японського десерту моті. Моті виготовляється з рисової муки та наповнюється сирною й фруктовою начинками. Десерт не потребує спеціалізованого обладнання, що дозволяє зробити перші кроки у виготовленні десертів на основі напівфабрикатів. Окрім того, моті можна заморожувати для тривалого зберігання, що надає можливість працювати із заготівками і виготовляти десерт порціями.
Про авторку курсу
Олена Брюховець – підприємиця, працює у харчовому бізнесі з 2015 року. Олена має досвід у організації роботи цеху напівфабрикатів. Олена очолює харчовий кластер підприємців зі сходу України. У 2022 році релокувала свій бізнес в місто Івано-Франківськ, пройшла професійні кондитерські курси і виготовляє десерти на замовлення закладів харчування та під індивідуальні замовлення.
Контакти:
+38 050 326 46 38
harchovclaster@gmail.com
Facebook
Зміст курсу
Виготовлення десерту моті
-
Вступ
02:40 -
Інструменти. Інгредієнти. Двоетапна підготовка начинки
04:28 -
Підготовка тіста
04:34 -
Збирання моті
07:48