Меню Закрити
5.00
(1 Рейтинг)

Десерт моті. Виробництво напівфабрикатів та готових десертів

Без категорії
Перелік бажань Поділитись
Поділитися курсом
Посилання сторінки
Поділіться в соціальних мережах

Про курс

Курс розкриває секрети виготовлення одного з найпопулярніших десертів – японського десерту моті. Моті виготовляється з рисової муки та наповнюється сирною й фруктовою начинками. Десерт не потребує спеціалізованого обладнання, що дозволяє зробити перші кроки у виготовленні десертів на основі напівфабрикатів. Окрім того, моті можна заморожувати для тривалого зберігання, що надає можливість працювати із заготівками і виготовляти десерт порціями.

Про авторку курсу

Олена Брюховець – підприємиця, працює у харчовому бізнесі з 2015 року. Олена має досвід у організації роботи цеху напівфабрикатів. Олена очолює харчовий кластер підприємців зі сходу України. У 2022 році релокувала свій бізнес в місто Івано-Франківськ, пройшла професійні кондитерські курси і виготовляє десерти на замовлення закладів харчування та під індивідуальні замовлення.

Контакти:
+38 050 326 46 38
harchovclaster@gmail.com
Facebook

Зміст курсу

Виготовлення десерту моті

  • Вступ
    02:40
  • Інструменти. Інгредієнти. Двоетапна підготовка начинки
    04:28
  • Підготовка тіста
    04:34
  • Збирання моті
    07:48

Рейтинги та відгуки студентів

5.0
Разом: 1 Оцінка
5
4
3
2
1
ЮЛ
10 місяців тому
Надихнуло зробити моті. Обов'язково спробую і впевнена, що у мене все вийде. Дякую!