Меню Закрити

Технологія виготовлення м’яких сирів

Без категорії
Перелік бажань Поділитись
Поділитися курсом
Посилання сторінки
Поділіться в соціальних мережах

Про курс

Курс з виготовлення сирів, розроблений з метою надати учасникам детальне розуміння процесу виготовлення сиру, від важливого етапу вибору сировини до створення фінального продукту.

На цьому курсі ви не просто дізнаєтесь про процес пастеризації, зсідання молока, важливість контролю за температурою та часом, але й навчитеся правильно розрізати сирний згусток для досягнення бажаної текстури сиру, ознайомитесь з процесом становлення сирного зерна, формування та соління сиру.

Цей курс надає учасникам необхідні навички та знання для виготовлення власного сиру, як для домашнього вжитку, так і на комерційному рівні. Завдяки комбінації практичного підходу та теоретичного розуміння, учасники зможуть створювати сири високої якості, які відповідають їхнім власним вподобанням та вимогам ринку.

Про автора курсу

Сироварня «Скажи Cheese» заснована у 2015 році у Краматорську. Історія сироварні починається у 2015 році коли родина засновників була змушена переїхати з Донецька на північ області і почати життя з початку. Вони вивчили специфіку регіону, познайомилися з місцевими господарствами і обрали для виробництва сири, які важко знайти в Україні: м’який осетинський сир, левантійський сир для гриля смаження – халумі, а також авторський гострий сир – чіліта. Впродовж шести років підприємство взяло участь у безлічі виставках та ярмарках. Наразі підприємство працює в Черкаській області, виготовляє сири і відправляє замовникам з усієї України.

Курс для платформи «Майстерня смаку» підготувала Людмила Юркова – співласниця сироварні «Скажи Cheese».

Контакти:
+38 095 367 73 19
lusia.yurkova@gmail.com
cheese.farm

Зміст курсу

Технологія виготовлення м’яких сирів

  • Вступ. Огляд основних інструментів. Сировина
    04:20
  • Етапи технологічного процесу
    05:39
  • Формування та соління сиру
    04:12

Рейтинги та відгуки студентів

Ще немає огляду
Ще немає огляду