Меню Закрити

Технологія сувід (sous-vide) у харчовому бізнесі

Без категорії
Перелік бажань Поділитись
Поділитися курсом
Посилання сторінки
Поділіться в соціальних мережах

Про курс

Сувід – це сучасний метод приготування їжі, при якому продукти запаковуються в герметичні пакети і готуються на водяній бані при низьких температурах. Такий спосіб дозволяє зберегти всі властивості продуктів, зробити їх соковитими, ароматними та ніжними, а також контролювати ступінь готовності.

У цьому курсі ви дізнаєтеся:

  • як працює технологія су-від і які її переваги;
  • яке обладнання і матеріали вам знадобляться для су-від;
  • як правильно вакуумувати продукти і які фактори впливають на якість пакування;
  • як вибрати оптимальну температуру і час приготування для різних видів продуктів.

Курс складається з чотирьох відеоуроків, кожен з яких містить теоретичну і практичну частину. Також ви отримаєте доступ до додаткових матеріалів курсу.

Після проходження курсу ви можете легко і швидко приготувати смачні страви для себе і своїх близьких.

Про автора курсу

Євген Лайдьонов – ресторатор, незалежний консультант з аналізу продажів в закладах харчування, керівник харчового виробництва за технологією сувід.

Контакти:
+38 099 983 45 85
E.Laydenov@gmail.com

Зміст курсу

Технологія сувід (sous-vide) у харчовому бізнесі

  • Модуль 1. Основні принципи роботи технології сувід
    04:40
  • Модуль 2. Обладнання. Пакування. Час на приготування
    12:34
  • Модуль 3. Технологія процесу
    08:11
  • Модуль 4. Доведення м’яса до готовності. Приготування овочів
    06:33

Рейтинги та відгуки студентів

Ще немає огляду
Ще немає огляду