Технологія сувід (sous-vide) у харчовому бізнесі
Про курс
Сувід – це сучасний метод приготування їжі, при якому продукти запаковуються в герметичні пакети і готуються на водяній бані при низьких температурах. Такий спосіб дозволяє зберегти всі властивості продуктів, зробити їх соковитими, ароматними та ніжними, а також контролювати ступінь готовності.
У цьому курсі ви дізнаєтеся:
- як працює технологія су-від і які її переваги;
- яке обладнання і матеріали вам знадобляться для су-від;
- як правильно вакуумувати продукти і які фактори впливають на якість пакування;
- як вибрати оптимальну температуру і час приготування для різних видів продуктів.
Курс складається з чотирьох відеоуроків, кожен з яких містить теоретичну і практичну частину. Також ви отримаєте доступ до додаткових матеріалів курсу.
Після проходження курсу ви можете легко і швидко приготувати смачні страви для себе і своїх близьких.
Про автора курсу
Євген Лайдьонов – ресторатор, незалежний консультант з аналізу продажів в закладах харчування, керівник харчового виробництва за технологією сувід.
Контакти:
+38 099 983 45 85
E.Laydenov@gmail.com
Зміст курсу
Технологія сувід (sous-vide) у харчовому бізнесі
-
Модуль 1. Основні принципи роботи технології сувід
04:40 -
Модуль 2. Обладнання. Пакування. Час на приготування
12:34 -
Модуль 3. Технологія процесу
08:11 -
Модуль 4. Доведення м’яса до готовності. Приготування овочів
06:33