Впровадження системи управління охороною праці для суб’єктів господарювання харчового бізнесу. Вебінар
Про курс
Курс з охорони праці на малих і середніх підприємствах (МСП) надає учасникам розуміння важливості безпеки та здоров’я на робочому місці. На курсі обговорюються причини впровадження заходів з охорони праці, значення охорони праці для МСП, виклики, з якими МСП можуть зіткнутися, та способи сприяння безпеці та здоров’ю на роботі.
Учасники курсу дізнаються про ключові терміни та поняття з охорони праці, включаючи безпеку праці, здоров’я на роботі, цілі, принципи та характеристики охорони праці. Вони також дізнаються про роль підприємства у функціонуванні системи управління охороною праці і матимуть можливість створювати безпечне та здорове робоче середовище.
Курс також охоплює основи законодавства у сфері охорони праці, основні вимоги до суб’єктів господарювання, а також нормативно-правове регулювання для суб’єктів господарювання харчового бізнесу в сфері охорони праці.
На завершальному етапі курсу учасники отримують методичні рекомендації щодо написання Інструкції поведінки працівників в умовах воєнної загрози та техногенної небезпеки. Це допоможе їм для ведення бізнесу в сучасних умов воєного стану, вивчати способи захисту від надзвичайних ситуацій, застосовувати необхідні дії у разі їх виникнення, адаптувати заходи з безпеки працівників на роботі до нових умов.
Про авторку курсу
Тетяна Горюн – незалежний експерт з безпеки праці, внутрішній аудитор систем управління охороною праці, викладач охорони праці.
Контакти:
+38 066 834 27 99
tayazlatova@ukr.net
Зміст курсу
Впровадження системи управління охороною праці для суб’єктів господарювання харчового бізнесу
-
Частина 1
02:05:10 -
Частина 2
01:07:32