Меню Закрити

Впровадження системи управління охороною праці для суб’єктів господарювання харчового бізнесу. Вебінар

Без категорії
Перелік бажань Поділитись
Поділитися курсом
Посилання сторінки
Поділіться в соціальних мережах

Про курс

Курс з охорони праці на малих і середніх підприємствах (МСП) надає учасникам розуміння важливості безпеки та здоров’я на робочому місці. На курсі обговорюються причини впровадження заходів з охорони праці, значення охорони праці для МСП, виклики, з якими МСП можуть зіткнутися, та способи сприяння безпеці та здоров’ю на роботі.

Учасники курсу дізнаються про ключові терміни та поняття з охорони праці, включаючи безпеку праці, здоров’я на роботі, цілі, принципи та характеристики охорони праці. Вони також дізнаються про роль підприємства у функціонуванні системи управління охороною праці і матимуть можливість створювати безпечне та здорове робоче середовище.

Курс також охоплює основи законодавства у сфері охорони праці, основні вимоги до суб’єктів господарювання, а також нормативно-правове регулювання для суб’єктів господарювання харчового бізнесу в сфері охорони праці.

На завершальному етапі курсу учасники отримують методичні рекомендації щодо написання Інструкції поведінки працівників в умовах воєнної загрози та техногенної небезпеки. Це допоможе їм для ведення бізнесу в сучасних умов воєного стану, вивчати способи захисту від надзвичайних ситуацій, застосовувати необхідні дії у разі їх виникнення, адаптувати заходи з безпеки працівників на роботі до нових умов.

Про авторку курсу

Тетяна Горюн – незалежний експерт з безпеки праці, внутрішній аудитор систем управління охороною праці, викладач охорони праці.

Контакти:
+38 066 834 27 99
tayazlatova@ukr.net

Зміст курсу

Впровадження системи управління охороною праці для суб’єктів господарювання харчового бізнесу

  • Частина 1
    02:05:10
  • Частина 2
    01:07:32

Рейтинги та відгуки студентів

Ще немає огляду
Ще немає огляду