Меню Закрити

Основи впровадження системи HACCP для харчових та переробних підприємств. Вебінар

Без категорії
Перелік бажань Поділитись
Поділитися курсом
Посилання сторінки
Поділіться в соціальних мережах

Про курс

Цей вебінар знайомить з алгоритмом дій персоналу закладів та підрозділів сфери громадського харчування стосовно безпечності харчових продуктів.

Про автора курсу

Олександр Сологуб голова ГО «СФЕРО» бізнес-тренер, експерт з питань впровадження стандартів харчової безпеки, заснованих на принципах НАССР.

Контакти:
+38 096 152 60 70
sfero.union@gmail.com
sfero.org.ua

Зміст курсу

Основи впровадження системи HACCP для харчових та переробних підприємств

  • Частина 1
    01:17:48
  • Частина 2
    01:56:55

Рейтинги та відгуки студентів

Ще немає огляду
Ще немає огляду